Vabilo na drugo delavnico

Vabljena na kreativno druženje v naravi

 
Naša ustvarjalna in poučna druženja se nadaljujejo. V četrtek, 30. maja, te tako ob 16. uri vabimo na drugo delavnico – tokrat bo v znamenju poletja, darov narave in fotografiranja.
 
Z nami bodo svoje znanje delili: Mateja Reš nam bo prikazala, kako pripravljamo sveže sokove iz sadja in zelenjave ter presne tortice. Mirjam Grilc bo predstavila uporabo zelišč in pripravo namazov in sirupov. Simon Grižon pa nam bo pokazal, kako hoditi po vrvi in se naučiti loviti ravnotežje.
 
 
Za posladek vam bomo predstavili poroko v naravi, poročne pogrinjke in dekoracije – to bo tudi priložnost za fotografiranje v naravi, kar ste si udeleženci prve delavnice zaželeli.
 
 
Po delavnicah bo dovolj časa za fotografiranje sokov in mini fotografsko delavnico v naravi.  Trudimo se, da vam bomo pripravili dodatna manjša presenečenja.
 
Vabim te v našo družbo na prijetno in koristno druženje. Družili se bomo ne glede na vreme, saj bo za tak primer postavljen šotor. Na delavnico se je treba prijaviti, saj je število mest omejeno. Prostovoljni prispevki zaželeni.  
 
Delavnica bo zraven ruševin gradu na Križu pri Komendi.  Podrobna navodila sledijo po prijavi. Prijavi se: info @ dominstil.si