Decembrsko obdarovanje – deseti dan

Deseti dan obdarovanja, število daril je vsak dan večje.

Danes sta z nami trgovina IKA in trgovina Vesela Hiša. 

 

 

1.  LEIS spatula za prebrisane kuharje   – trgovina IKA

 

 

 

Sodobno oblikovanje, združeno s stoletno obrtjo. Leis želi oživiti večstoletno tradicijo suhe robe, ki izvira na Dolenjskem, sredi enega najbolj gozdnatih področij v Evropi. S kombinacijo sodobnega dizajna in dolgoletnih obrtniških spretnosti izdelujejo privlačne, uporabniku prijazne in dovršeno oblikovane izdelke iz bukovega lesa izključno lokalnega izvora.
 

 

2. Brezov podstavek OLOOP  – trgovina  IKA

 

Oblikuje ga izjemna lahkost in gracilnost, saj je vzorec zasnovan kot zračna čipka, izrezljan z laserskim žarkom. Podstavek je namenjen odlaganju mila ali pa je podstavek za kozarec.  Izdelki iz te kolekcije so narejeni z zavedanjem pomena raziskave in konteplacije v fazi razvoja; pomena uporabe lokalnih materialov, tehnologij, industrije, rokodelskih in obrtniških delavnic; pomena sledenja ciklov narave – letnih časov ter vključevanje le – teh v dizajn in proizvodne procese.
 

 

3. Stojalo za nakit  –  Vesela hiša

 

Na tem stojalu za nakit se bodo dobro počutile ogrlice, ki jih končno ne boste več skrivali po predalih. Na vejah in okoli lesketajočih listov, ki že imajo luknjice za uhane, pa bodo kot za stavo blesteli prstani in verižice.

 

4. Kasimir, strgalo za sir  – Vesela hiša

 

KASIMIR postavi pokonci svoje bodice in na tanke ostružke nastrga parmezan, gaudo in druge vrste sirov za slastne pice, testenine ali narastke, pa tudi čokolado, limone, ingver….

 

 Kako do daril v torek, desetega decembra?

 

Lahko si pomagate s spodnjo formo:

a Rafflecopter giveaway

 

A) Komentirajte zapis na te blogu

B.1) Všečkajte FB stran  – IKA trgovina

B.2) Všečkajte FB stran  – Vesela hiša

 

 

 

PRAVILA – Kako do daril? Zelo preprosto, možnosti je več, tako lahko vsak od sodelujočih izbere eno, dve ali celo vse štiri.

Možnosti:

* točka A – v bobnu za žreb bodo vsi, ki komentirajo objavo na portalu dominstil, navedeno v točki A,

* točka B – v bobnu bodo vsi, ki všečkajo FB stran, navedeno v točki B,

* točka C – v bobnu bodo vsi, ki na svoj FB zid prilepijo objavo, navedno v točki C (*** za to točko je treba obvezno poslati zaslonsko sliko (print screen) vašega FB zidu na info@dominstil.si),

* točka D – v bobnu bodo vsi, ki komentirajo sliko na FB zidu Dominstil, objavljeno pod točko D.

* točka E – avtomatsko gredo v žrebanje vsi, ki se na novo prijavijo na novice, zato le povabite prijatelje: http://eepurl.com/H7fET

Ni nujno, da bodo vsak dan na voljo vse naloge, gotovo bosta objavljeni vsaj dve. Za vsako od izpolnjenih točk se uvrstite v boben. Pojasnilo: če izpolnite točko A, se v boben uvrstite samo enkrat, če izpolnite tri točke, pa trikrat oziroma glede na število izpolnjenih točk. Naloge morajo biti izpolnjene do 8. ure naslednjega dne po objavi (primer: za objavo 1. 12. 2013 morajo biti naloge izpolnjene do 8.00 zjutraj 2. 12. 2013). Nagrajence objavimo vsak naslednji dan do 18. ure v objavi na blogu.

Če se nagrejenci ne javijo do 24. 12., bomo darila naključno porazdelili med preostale sodelujoče.

 

Nagrajenci:

1. LEIS spatula za prebrisane kuharje:  Nataša Breznik

2. Brezov podstavek OLOOP:   Petra Kovač

3. Stojalo za nakit – Vesela hiša:  Agata Lešnik

4. Strgalo Kasimir: Armina Dzafić