Decembrsko obdarovanje – deveti dan

Deveti dan je z nami zopet trgovina 1001 DAR.

1. KeepCup Lonček za kavo 454ml

 

 

KeepCup lončki so odlična rešitev za vse ljubitelje kave, ki si to dišečo razvado radi privoščijo na poti, pa jih moti, da pri tem uporabljajo plastične ali papirnate lončke, ki jih po enkratni uporabi zavržejo in s tem obremenjujejo okolje. KeepCup lončki so nelomljivi, lahki in enostavni za prenašanje.
Pokrovček, ki preprečuje polivanje, ima odprtino za pitje in ločen dovod zraka, sistem odpiranja in zapiranja pa je preprost. Toploto pijače ohranijo od 20 do 30 minut. Lončki so primerni so za uporabo pod večino kavnih avtomatov, v mikrovalovni pečici (brez pokrova) in za pranje v pomivalnem stroju. Izdelani so iz polipropilena, primernega za shranjevanje hrane in pijače, so brez bisfenola A in toksinov, odslužene lončke pa se lahko reciklira. Imajo enoletno garancijo, izkušnje pa kažejo, da je njihova življenjska doba najmanj 4 leta. KeepCup lončki osvajajo svet in osvojili bodo tudi vas!

 

 

 

2. Keramični vlažilnik zraka  – sovica v vijolični barvi 

 

Zrak v prostorih postane zlasti pozimi, ko prostore ogrevamo, zelo suh, kar vpliva na vaše počutje in zdravje. Toda rešitev je tu – uporabite vlažilnik zraka.
Vlažilnik zraka Villa d'Este napolnite z vodo in ga s priloženo kljukico obesite na radiator. Občasno preverite nivo vode in jo po potrebi dodajte.
Čiščenje: vlažilnik z zunanje strani očistite z vlažno krpo, notranjost pa splaknite. Vodni kamen, ki se lahko nabere na stenah in na dnu vlažilnika, odstranite s pomočjo kisa, ki apnenčaste obloge raztaplja kot za šalo. Vlažilnik ni primeren za čiščenje v pomivalnem stroju.
Vlažilnik je ročno delo, zato so drobna odstopanja v barvi, stikih in obliki pričakovana in želena, saj zagotavljajo unikatnost izdelka.

 

 

3.-5.   Stiskana verzija našega  brezplačnega koledarja z dvanajstimi odličnimi slovenskimi ilustracijami – najdete ga tu – KLIK.

 

 

 

Kako do daril v ponedeljek,  devetega decembra?

 

Lahko si pomagate s spodnjo formo:

 

a Rafflecopter giveaway

 

Preprosto – izberite eno ali vse možnosti:

 

A)  komentirate današnjo objavo igre na FBju ALI pod tem blogom, 

B) všečkajte FB stran 1001 dar – najde jo tu  –  KLIK  – 1001 DAR

 

Začetek: ponedeljek, 9. 12. 2013 – Konec: torek, 10. 12. 2013 ob 8.00

 

 

PRAVILA – Kako do daril? Zelo preprosto, možnosti je več, tako lahko vsak od sodelujočih izbere eno, dve ali celo vse štiri.

Možnosti:

* točka A – v bobnu za žreb bodo vsi, ki komentirajo objavo na portalu dominstil, navedeno v točki A,

* točka B – v bobnu bodo vsi, ki všečkajo FB stran, navedeno v točki B,

* točka C – v bobnu bodo vsi, ki na svoj FB zid prilepijo objavo, navedno v točki C (*** za to točko je treba obvezno poslati zaslonsko sliko (print screen) vašega FB zidu na info@dominstil.si),

* točka D – v bobnu bodo vsi, ki komentirajo sliko na FB zidu Dominstil, objavljeno pod točko D.

* točka E – avtomatsko gredo v žrebanje vsi, ki se na novo prijavijo na novice, zato le povabite prijatelje: http://eepurl.com/H7fET

Ni nujno, da bodo vsak dan na voljo vse naloge, gotovo bosta objavljeni vsaj dve. Za vsako od izpolnjenih točk se uvrstite v boben. Pojasnilo: če izpolnite točko A, se v boben uvrstite samo enkrat, če izpolnite tri točke, pa trikrat oziroma glede na število izpolnjenih točk. Naloge morajo biti izpolnjene do 8. ure naslednjega dne po objavi (primer: za objavo 1. 12. 2013 morajo biti naloge izpolnjene do 8.00 zjutraj 2. 12. 2013). Nagrajence objavimo vsak naslednji dan do 18. ure v objavi na blogu.

Če se nagrejenci ne javijo do 24. 12., bomo darila naključno porazdelili med preostale sodelujoče.

 

Nagrajenci:

 

1) KeepCup Lonček za kavo 454ml:  Mojca Lavrič

2)  Keramični vlažilnik zraka – sovica v vijolični barvi: Nataša Breznik

3.-5.)Koledarji: Tanja Kuhar, Milan Jerič, Dea Zager