Otroška soba v belo-črnem

Otroška soba za minimaliste in tiste, ki so radi v belo-črni kombinaciji.

 

 

Otroške sobe so belo platno, na katero lahko narišemo kar starši, želimo – do prvega trenutka, ko naši potomci izrazijo svojo voljo. Opremljanje otroške sobe je lahko stresno, predvsem takrat, ko si mlade mamice želijo v sobi vse tiste ljubke in čarobne stvari, ki poživijo vse prelepe fotografije otroških sob, pa jim tega ne omogočata ne majhen prostor ne debelina denarnice.

 

 

Tokrat smo otroško posteljico opremili samo z izdelki, ki se jih da dobiti v Sloveniji ali pa jih lahko izdelamo sami.

 

Potrebujete:

 

Posteljnino smo sešili sami iz blaga, ki smo ga  našli v Ikei, izbrali smo ravno pravšnji vzorec za izvedbo ideje o črno-beli otroški sobici.

 

 

Fino Fino oblački prijetno poživijo vse prostore, posebno pa z njimi zaživijo otroške sobe.

 

 

Otroci imajo radi izpisana svoja imena, preverjeno. Če se bodo tega kdaj naveličali, lahko lesene črke odstranite in posamezne črke uporabite kot dekorativni element ali kot podstavke za pijačo.

 

 

Ne branite se lesa v otroških sobah, uporabite naplavine, večje veje, kose debel, primerno pobrušeni in pobarvani so eleganten dodatek tudi v otroških sobah. Otroci jih bodo uporabljali za igro, dekoracijo, debla kot stol, odrasli pa bomo navdušeni nad njihovim videzom. Vsaka postelja potrebuje svojo kvačkano odejico ali kvačkano oblekico za drevo Sobezrazgledom in ljubko mucko Studia13.

 

 

Na našem portalu smo že večkrat predstavili posodice ali škatlice za shranjevanje svinčnikov, tokrat smo uporabili lično porisane skodelice Frišne Polone.

 

Otroške sobe so prostor v našem domu, kjer najažje sproščamo otroško in lastno domišljijo. Otroci hitro rastejo in potrebujejo prilagodljivo opremo, posteljo in pozneje stole in mizo, ki rastejo z njimi, zato lahko starši hitreje menjamo videz in dekoracijo sobe.

Hkrati se nam zdi nesmiselno, da bi porabljali velike vsote denarja za uresničitev želja in potreb otrok. Z doma narejenimi igračami ter uporabo naravnih materialov, ki jih najdemo v naravi, je vse to lažje uresničljivo. Otroške sobe opremljajmo z veseljem in otroškostjo v sebi, pa bodo naravnost čudovite.

Fotografiral: Klemen Brumec