Nogomet, fuzbal, žogobrc

Nogometna mrzlica pred svetovnim prvenstvom v Južni Afriki se začenja. Zajela bo vse tudi otroke in mame, ki se bomo pred tv crkljali s kokicami na udobnih sedežnih vrečah.

Saj poznate tisto, ko gruča razigranih otrok privrši v stanovanje, nadaljuje pohod proti dnevni sobi, čevlje še odvržejo, žoge pa trdno držijo v rokah, dokler se ne počijo pred televizijo? Naši so se namestili v udobne sedežne vreče.  Seveda, vreče so tisto pravo, da  nogometno tekmo  gledamo v pripravljenosti na gol, da se pravočasno poveselimo ali utopimo žalost. Čevljev raje ne omenjam.

Naš najbolj razigrani lump se ni pozabil zapoditi v kuhinjo, od koder je prinesel največjo posodo kokic. Ne vem, kaj jeste pri vas, medtem ko uživate med nogometno predstavo –  pri nas so glavne kokice in sok. Naš oče pivo ignorira, sosed, ki ga ljubi, pa je danes manjkal.

Sedežne vreče so uporabne za marsikaj, ne samo  za strmenje v ekran. Na njih se da lepo poveseliti ali le potelovaditi. Stoja na glavi prekrvi možgane in je odlična vaja za take mulčke. Na sedežni vreči uspe čisto vsakemu.

Brez posebnega napora jih lahko uporabimo tudi za plezanje, da si pomagamo pri doseganju višje postavljenih polic. Našim trem pride taka vreča  prav za vsakršne neumnosti.

Najmlajši se še vedno rad  pocrklja pri mami, pa čeprav med nogometno tekmo! Še dobro, da naša mami gleda fuzbal. No ja, predstavljala si je, da bo lahko gledala, vendarle so v prvem planu najnovejše umetnine najmlajšega.

Uživajte ob tekmah! Mi bomo, sedaj še  bolj, saj imamo nove sedežne vreče. Udobne so in prostora je dovolj za vsaj tri pare otroških nog naenkrat.