Raziskujemo Slovenijo: Terme Ptuj

Raziskujte Slovenijo, pojdite in doživite Prekmurje.

Dominstilovci gremo vedno radi na izlet, še zlasti če nas čakajo fotogenični kraji, kjer lahko posnamemo privlačne zgodbe. Tokrat na izlet nismo šli sami, pač pa smo skupaj s skupino blogerk in drugih spletnih urednic obiskali Terme Ptuj. Že od zgodbe, ki smo jo posneli v Mlajtincih, smo komaj čakali, da nas pot spet zanese v ta konec Slovenije.

 

Terme Ptuj so krasna izbira za vikend ali tedenski oddih, ker si z lahkoto izberete aktivnosti, ki bodo nalašč za vašo družbo. Primerne so za družine z majhnimi otroki, adrenalinske počitnice z najstniki, oddih v skupini prijateljic ali romantični vikend.

1. “Be fit” kulinarična izbira v hotelu Primus Ptuj – privoščite si zdrav in poživljajoč konec tedna, pestra izbira jedi za zajtrk vas bo naravnost navdušila – na voljo so bili tudi veganski smoothieji, presne tortice, brezglutenski kruh in obilica sadja, okusno in zdravo kosilo, ki ga lahko pojeste na idilični, s soncem obsijani terasi, ter večerna gostija v wellness centru.

2. Welness Valens Augusta – hotelski wellness poskrbi za popolno sprostitev in razvajanje z nego za naravno pomlajevanje obraza in oblikovanje telesa. Vse to v prelepem okolju s pridihom Orienta, starega Rima ali Egipta.

3. Passero – v Tešanovcih v bližini Moravskih Toplic najdemo butično trgovino in podeželsko čokoladnico Passero, ki preseneča z domačimi dobrotami lastne pridelave, ki jih preprosto morate pokusiti.

4. FootGolf na Golf igrišču Ptuj – FootGolf je nov šport, ki združuje nogomet in golf.

5.  Ptuj se ponaša z lepim in zanimivim starim mestnim jedrom. Poleg Ptujskega gradu tu najdete množico lokalčkov, restavracij, trgovinic, antikvarijat (Antikvitete Trop vam ponujajo opremo za celotni interier, umetniške in dekorativne predmete iz različnih stilnih obdobij) in umetniške studie (tu dela in ustvarja tudi Srečko Molk, priznan oblikovalec lesenega nakita).

Najboljšo novico smo prihranili za konec: in sicer si tudi vi lahko privoščite vikend paket za dve osebi v Grand hotelu Primus na Ptuju! Vse, kar morate storiti, je, da kliknete SEM in glasujete za svojo najljubšo blogerko.