Skandinavci prisegajo na motive iz narave

Letos oblikovalci navdih črpajo iz narave in naravnih motivov.

Almedahls je švedsko podjetje z zelo dolgo tradicijo, saj je bilo ustanovljeno daljnega leta 1846. Navdih in ideje za svoje vzorce čpra iz narave in švedske tradicije. Z ekipo notranjih in zunajih oblikovalcev poskušajo vsako sezono oblikovati vzorce, ki kmalu postanejo klasični. Njihova ponudba obsega izdelke iz tekstila ter kuhinjske pripomočke, kot so servirni pladnji ali posodice za shranjevanje živil. 

 

 

 

 

Almedahlsovi izdeki so priljubljeni tudi pri kuharskih navdušencih in fotografih hrane. Motivi obsegajo vse od stiliziranih kuhinjskih pripomočkov, ki so okrašeni s sadjem in zelenjavo, zelišča in stilizirano cvetje.

 

 

Kuhinjske krpe prikazujejo prizor z žara: namesto da gostom spečete pravo hrano, mizo samo pogrnete s kuhinjsko krpo. Šalo na stran, spodnja krpa ima dve različni barvni paleti, tako lahko le s prepogibom v kuhinji ustvarite dva različna prizora.

 

Sveži motivi s humornim pridihom bodo popestrili vsako kuhinjo.

 

 

Almedahls – tradicija dobre izdelave, uporabe naravnih in kakovostnih materialov ter moderno oblikovanje se zrcalita v estetskih in uporabnih izdelkih.