Rumena barva v kuhinji

Ideje za uporabo rumene barve v kuhinji.

Rumena v kuhinji? Hmm, najbrž vzbuja preveč ne ravno “apetitlih” asociacij… Vseeno vam predstavljam dve različni kuhinji s prisotnostjo močne rumene. Prva ima rumene ploščice na steni nad koritom in štedilnikom.

 

Stanovanje ima v velikem skupnem prostoru kuhinjo, jedilnico in dnevni prostor. Ob jedilni mizi so razporejeni stoli različnih barv. Na mizi kraljujejo rumeni dodatki, ki dodatno poudarijo rumeno kuhinjskih ploščic. Nad mizo visi zanimiva stropna svetilka.

 

 

V drugi kuhinji so rumeno barvo kombinirali s sivo in zelenimi retro tapetami. Za fotografsko slikanje so uporabili še cvetove v roza in vijoličnih barvah. Kuhinjo krasijo ogromni predali z veliko prostora za shranjevanje posod in živil.

 

 

Enak odtenek rumene se nadaljuje na steni nad pomivalnim koritom in delovnim pultom.

 

 

Zelene retro tapete ob dvojni pečici. V tej kuhinji se rado peče. Celo kaj preveč prepečenega paše k rumeni…

 

 

Zanimva in pestra paleta barv naredi kuhinjo zanimivo, šik in  domačo hkrati. Skriti ročaji vseh omaric poskribjo za čiste linije in enostavno vzdrževanje oziroma čiščenje.

 

 

Pisana stanovanja s posrečeno kombinacijo močnih barv so vedno zanimiva zato z navdušenjem predstavimo fotografije vseh, kjer so barve uporabili za ustvarjanje prijetnega vzdušja.

Foto: hemnet.se