Novembrsko presenečenje

Pripravljamo posebno presenečnje – podarjamo darilo.

Zakaj posebno darilo? Ustvarjajo ga umentiki iz dveh držav, ne bo ga mogoče kupiti. Lahko ga boste podarili ali boste vi obdarjeni z njim. Dela dobra dela. Ni nam znano, da bi kdo v Sloveniji že podarjal tako darilo na tak način, zato trdim da smo prvi.

Kako do presenečenja? Si bloger? Prosim piši nam na info @ dominstil.si in postani del vznemirjenja, ki ga delimo pri presenečenju.

Si bralec ? Skrbno spremljaj našo spletno stran, izdali bomo ogromno namigov, da boš lahko na FB skupini ena-dva-tri prišel do našega darila. 

 

Želim si, da bi novico o presenečenju sporočil/a dalje vsem, ki jih poznaš. Ne pozabi na  tete, sosede, sodelavke. In če pozabiš povedati? Potem jim boš presenečenje enostavno podaril/a. Preprosto bo.

 

Zakaj smo se odločili za točno takšno presenečenje? Odgovor je preprost. Navdihnilo nas je lanskoletno  navdušenje, ki ga je podobno darilo v tujini  poželo v decembrskem času. Želimo pokazati, da z malo volje lahko pridemo do unikatnih daril in zato ni potrebno imeti veliko sredstev. Želimo deliti vznemirjenje, dobro voljo, pozitivno energijo in razveseljevati vas bralce ter hkrati  pomagati tistim, ki si ne morejo sami pomagati.