Nakupovanje

Predstavljam trgovinico Wilma & Friends in nakupujem v njej.

Obožujem window shopping! Morda ne veste, kaj je to? To pomeni buljenje v izložbe in vzdihovanje nad izdelki, cenami in limitom realnosti. Velikokrat pa window shopping pozdravi hipno slabost in pusti denarnico nedotaknjeno. Sedaj ko je na netu žnj trgovinic, je windowshopping prijeten tudi iz naslanjača z miško v roki.

Wilma & Friends  združuje nekaj skandinavskih izdelovalcev in ima poseben oddelek (zanj močno upam, da se bo širil) s tako imenovano vintage robo. Vintage je spet in, tako pravijo razno razni blogi.

Jaz sem izbrala pisano torbo: všeč mi je tako zaradi velikosti kot zaradi barvitosti. Ne morem se upreti nobeni privlačni skodelici, tile dve črni z rožico sta ravno pravi  za naše jutranje kosmiče. Skodelica s tako velikim krožnikom pa bo poskrbela za potrebe “čaja ob petih”.  Vintage vaza, ki je dvonamenska –  no, taki vazi težko rečeš ne.

 

Potem pa še dva papirnata okraska, poletne ladijce in pisane dečve, ki jih lahko uporabimo tudi za pogrinjke. To je bilo moje nedeljsko nakupovanje, lep počitniški teden vam  želim!