Ilustracije, tiskane slike za otroške sobe

Krašenje otroški sob je zabavno. V današnjih dekoracijah otroških sob poglejmo med ilustracije.

Od kopice nalepk pojdimo danes k stenskim tiskanim slikam, ilustracijam, grafikam … Ilustratorjev in njihovih izdelkov je malo morje, že če se malo sprehodimo po internetnih trgovinah, pa morda celo ne pretiravam dovolj. Ne bomo se ustavili pri slovenskih (strašno vesela bom emaila o zanimivem in morda neuveljavljenem slovenskem ilustratorju ali le oblikovalcu, ki se na zahtevo prelevi v ilustratorja). Na blogu rada predstavljam tuje stvari 🙂

Moje najljubše ilustracije,  naj bolje rečem izdelki, so isak. Hm ja, ponavljam se, vem. Predvsem ženski del oblikovalskega dua riše tudi za druge blagovne znamke, recimo happyspaces.  Obožujem slona in ne pozabljam na njuno abecedo in številčnico, da o tapetah ne govorimo.

Tole družinsko drevo je še ena krasna ideja, tapeta je tudi izdelek oblikovalskega dua isak. Rada imam njune izdelke in občudujem jih.

 Moram pokazati še špansko verzijo svojih najljubših: haciendo el Indio. Avtorica Christina Serrano je ob otrocih začela podoživljati in ustvarjati svoj čarobni otroški svet, poln svežine, domišljije in svobode. Tak je ta svet, kot so naši otroci.

 

Ljubki okrogli obrazki popestrijo otroške sobe. Pa to še ni vse, kolaži in cel kup likov, vsak s svojo zgodbo, poleg ilustracij na lesenih podlagah dobite tudi papirnate, morda samo voščilnice. Krasne so in cene so pravzaprav čisto sprejemljive, preverite v trgovini.

Jutri bi vam rada predstavila obešalnike v otroških sobah. Pa ogledala. Pravzaprav, koliko otroških sob pa ima ogledala? Mene zanimajo tudi vaše otroške sobe.