Adventni venčki naših bralcev

Predstavljamo vam zanimive adventne venčke naših bralcev.

Bralka Manica nas je razveselila z dvema venčkoma s podlago iz mahu. Prvega lahko obesite na vrata, kjer bo med adventom naznanjal, da sta tu doma preprostost in spokojnost, ki navdih iščeta v naravi in umirjenih barvah.

 

 

Maničin adventni venček pričara ledene zimske odseve v gozdu: na zeleni osnovi se poigravajo srebrne sveče, posrebreni naravni materiali, okraski in nekaj kristalčkov ter biserov.

 

 

Julija je pripravila zimsko pravljico v belem. Okraski v svetlih naravnih barvah na snežno beli podlagi. Za trenutek pomislimo, ali so okraski in sveče izdelani iz čokolade.

 

 

Bralka Nataša nam je poslala več fotografij svojih adventnih venčkov. Njihov skupni imenovalec je osnova iz naravnih materialov, na katere so nanizani  lišaji in številne reprodukcije barvitega sadja.

 

 

Preprost venček za na vrata iz mahu je okrašen z rdečim trakom, pozlačenimi orehi in drobnimi jabolki. Preprosto božično obilje.

 

 

Mah, orehi, jagodičje in rdeče sveče. Venček bi tudi brez okrasnega traku deloval praznično in slovesno.

 

 

Bele svetleče sveče so nanizane v pravokotnem podstavku, z mahom in zelenim pikčastim trakom je njihov videz prikupen in sproščen.

 

 

Mešanica zlate in rdeče barve na podlagi iz mahu in plodov. Umirjeno in slovesno.

 

 

Pa še venček iz pokovke, ki ga je prav tako pripravila bralka Nataša. Zamisel sicer že nekaj let navdušuje spletne iskalce idej, Nataša jo je dopolnila z drobnimi okraski v klasičnih božičnih barvah.

 

 

 

 

Kako ste pa vi okrasili svoje venčke in domove? Pokažite nam svoje stvaritve!