Zanimiva darila za dom

Za dodatke za dom se odločimo le, če dobro poznamo okuse obdarovanca.

 

Danes začnimo s svečniki, ki  so prava izbira za ljubitelje minimalistične keramike. Njihovo mehko obliko dopolnjuje nežno okrasje, zaradi katerega je svetloba sveč še bolj čarobna.

Gozd je očitno oblikovalski navdih letošnje zime. Tako je tudi oblika  papirnate svetilke povzeta po plodovih, recimo macesnovem češarku. Svetilka spada pod tista darila, za katera je res nujno, da vemo, da jo ima obdarovanec na svoji listi. Predvsem designerkse svetilke, ki so včasih na listi resničnih ljubiteljev oblikovanja so zelo spolzek teren.

 

 

 

Chess nut svetilka by Studio Snowpuppe – svetilka iz papirja je izdelana z origami tehniko in njena oblika spominja na kostanj ali diamant. Posebno oblikovanje iz barvnega papirja na notranji strani omogoča toplo svetlobo tudi v primeru, da uporabljate navadne varčne sijajke.

Blazina – streets of Paris bo prava izbira za tiste, za katere menite, da imajo doma že vse. Lepih blazin namreč ni nikoli preveč. Nevsiljiva a zelo zanimiva upodobitev pariške ulice nas popelje nekam med prigode male Cosette iz Nesrečnikov in male gostilnice z izjemnimi francoskimi poslasticami.

 

Kateri dodatek za dom pa bi si vi želeli prejeti v dar?