Fantovska rojstnodnevna zabava

Unikatna rojstnodnevna zabava za fante.

Kaj je boljšega, kot če na tvojo zabavo pridejo ljubke muce, pogostiš jih z okusnimi mufini, na koncu pa zarežeš v torto s simpatičnim pošastkom?

 

 

Pri današnji fantovski zabavi je sodeloval Studio13 s svojimi simpatičnimi mucami, ki so najboljše gostje in še boljše darilo. Z njimi se otroci stiskajo in se igrajo čajanke, odrasli pa jih imamo za popestritev dnevnih prostorov. 100% Suzi je narisala pošastka – simpatičnega fanta, ki smo ga prenesli na pogrinjke, papirnate krožničke ter z njim potiskali papir, ki smo ga uporabili za papirnate izdelke, kot so ladijce, papirnata letala in zavitek za pokovko. Jagode in dinozavri je naredila čudovito torto in okusne modre mufine. Tokratno fantovsko zabavo smo priredili na prostem, v čudovitem okolju Kampa Alpe, kjer si lahko ogranizirate tudi svoj piknik.

Med dve visoki drevesi smo obesili napis zabava, prijazno so ga nam odstopili v Studiu13.

 

 

Za mizico smo posadili simpatične mucke.

 

 

 

Muce so s seboj prinesle celo svoja vabila, opremljena so bile v slogu naše zabave, s pošastki.

 

 

Baloni otroke vedno razveselijo, še zlasti če so polnjeni s helijem. Otroci morajo paziti nanje, kdaj pa kdaj pa jim kak balon tudi uide.

 

 

K našemu pošastku smo postregli okusne mufine.

 

 

Mali slavljenec je bil nad njimi navdušen.

 

 

Na pogrinjke je 100% Suzi prenesla pošastka, ki ga otroci naravnost obožujejo. Z njim smo potiskali papir in iz njega izdelali ladijce, vetrnice in zavitek za pokovko.

 

 

S potiskanim papirjem lahko na preprost in poceni način popestrimo vsako zabavo.

 

 

Naše muce so strašno zadovoljne nad pogrinjkom, glasno predejo od zadovoljstva.

 

 

Na koncu so se naši povabljenci posladkali s čudovito torto, na kateri je svoje mesto našel pošastko. Sodelovanje 100% Suzi in Jagode in dinozavri je uspelo.

 

 

Za unikatno fantovsko zabavo ne potebujete veliko: malo spretnosti, potiskan papir, nekaj balonov in goste, ki se želijo zabavati. Če dodamo še simpatično figurico na torti, bodo otroci zadovoljni, starši pa nič manj.

 

Naša zabava je šla počasi h koncu, posladkali smo se, izgubili nekaj balonov, naš slavljenec pa si bo za spomin shranil pošastka.