Black up – črna eleganca iz Gorenja

Gorenje Black Up. Gorenje stavi na črno, na večno eleganco.

Gorenje stavi na črno. Natančneje na dizajn v vedno modni in elegantni črni barvi, ki pooseblja prestiž ter skriva v sebi kanček uporništva. Po črni trendovski kolekciji Gorenje Ora-Ïto in Pininfarina, je Gorenje zdaj v žametno črnino obleklo še serijo malih gospodinjskih aparatov Black Up. Od izjemno zmogljivih kuhinjskih robotov, priročnih mešalnikov in sekljalnikov, do likalnikov in tehtnic. Vse v elegantni črni, ki v objemu zapeljivega dizajna deluje še posebej močno in skrivnostno.

V svetu mode je črna »in« vse od iznajdbe male črne oblekice v začetku 20. stoletja, ki še danes velja za nepogrešljiv kos garderobe. Gorenje pa je kultno črnino uvedlo tudi v svet gospodinjskih aparatov. Vanjo so že pred časom oblekli nekatere velike gospodinjske aparate, zdaj so jim sledili še mali. Black Up linija iz Gorenja pa ne zapelje le z obliko in barvo, adute skriva tudi v tehnološki naprednosti. Novi kuhinjski roboti velikih zmogljivosti, mešalniki, ki popestrijo vsakdanjo kuhinjo, sekljalnik, ki navduši tudi največje mojstre, drobilec ledu, ki da pijači pravi pomen druženja, likalnik, ki očara z dotikom, in tehtnice, ki uresničijo želje v kuhinji in v življenju …

Dizajn in barva, ki tudi delujeta bolje

Black Up združuje eleganco in moč. Malih gospodinjskih aparatov poslej ne bo več treba zapirati v omare in skrivati pod pulte. Naj ostanejo tam, kjer je njihovo mesto: na pultu vedno pri roki! Uporabni, zmogljivi, zapeljivih oblik in v magični črni barvi. Črnina svetlobo v stanovanju zapelje drugače, da ji drugačno moč in šarm – tudi če gre le za drobne dodatke, kot so mali gospodinjski aparati. Zanje je bila vselej rezervirana bela barva in njihova naloga je bila le dobro delovanje. Zdaj je drugače: pričakovanja so višja – in aparati iz linije Black Up delujejo tudi z močjo lepote. Oblika je dobila moč.