Dom in stil

Moje iskanje idej za pametno rešitev naše otroške sobe se je sprevrglo v poglobljeno surfanje po sletu.

Našla sem veliko veliko on line trgovin, teh in onih oblikovalcev ter teh in onih designerskih in ustvarjalnih blogov. Predvsem ti zadnji blogi so bili posebna izkušnja opazovanja. Večina blogov je predstavljala bleščale lepe fotke prelepih prostorov. Imele so le eno majhno napako, večina teh fotk je bila posnetih s pomočjo profesionalnih designerjev, stilistov in fotografov. Le malo je bilo fotk resničnih stanovanj, resničnih otroških sob, kopalnic, kuhinj. Čeprav vem, da obstajajo krasna, prijetna, lepo opremljena stanovanja s čudovitimi rešitvami, idejami, notranjimi dodatki…. ni da ni.

Počasi se je izoblikovala ideja, da bi tudi mi imeli spletno stran s katero bi pokazali naša lično opremljena stanovanja, naše ideje in rešitve ter nenazadnje, da bi z lahkoto prilimali fotografijo in prosili za pomoč pri razporejanju kuhinjskih omaric, pri barvnih kombinacijah. Da bi imeli spletno skupnost, ki bi jo družila veselje do lepega v notranjih prostorih, veselje do lepe okolice naših domovanj. Želela sem najti način, da lahko hitro pokažeš svojo sezonsko dekoracijo, pogrinjek, na novo prebeljeno koplanico,…. Vse te malenkosti, ki navadno ne vzamejo veliko časa, prinesejo pa našemu domovanju tisto piko na i, toplega občutka, razkošja duha, vonja in barv. Tisto kar je pomembno za nas. In včasih je take stvari potrebno deliti.
Tako smo prišli do ideje, potem je sledila dolga pot realizacije. O tem kasneje. Sedaj je tu!


Želim si, da bi spletno mesto Dom in Stil uporabljali z veseljem, z mislijo, da spoštujemo vsakega uporabnika in njegovo delo, da ste vsi vabljeni k izražanju svojih mnenj, idej in predlogov in da nikoli ne žalimo in osebno napadamo druge uporabnike našega spletnega mesta Dom in Stil.

Uživajte!