Ideje za darila?

Vse od školjkaste tehtnice, do barvitih desk in posodic z rokami.

V začetku pisanja bloga, še na prejšnjem naslovu, sem se trudila, da je bilo vsaj pet objav na teden, ob nedeljah pa smo se poskušali ustavljati pri skodelicah, šalcah, posodah,  pri čemerkoli, iz česar lahko še piješ nedeljsko kavo.  Čas je, da se vrnemo nazaj na nekdanji tempo. Število proizvedenih novih izdelkov  na dan na svetu je neomejeno veliko, tempo ustvarjanja idej pa hud, kar smo lahko prebrali v zadnjem delu dnevnika Nike Zupanc (btw, mar niso njene češnje č-u-d-o-v-i-t-e?) Posledično mi gradiva ne bi smelo zmanjkati, nikoli.

Danes poglejmo brata dvojčka Joseph Joseph, JJ.

Njuna indeks deska za rezanje je  humorna in preprosta rešitev tudi za vse higienske prfekcioniste. Na eni deski čistiš ribe, na drugi režeš zelenjavo, na tretji pa kruh, ostane še prostor za sadje ali sir. Priznam, priznam, že dolgo časa je na listu mojih želja.

 

Ne spreglejte, da smo na našem zajtrkovalnem pogrinjku uporabili njuno desko 2-tone:

Z deskami se na splošno zelo rada igrata, od pregibajoče plastične deske do zložljive lesene, res ogromno idej in krasna izvedba. Všeč so mi tehtnica v obliki školjke, zaobljeni kuhinjski pripomočki, od sekljalnika začimb do lupinika krompirja.  Njuni izdelki niso všeč samo meni, letos sta dobila nagrado Design Plus za dva izdelka, posodico za kis in olje ter posodo, denimo, za pripravljanje solate z rokicami. A ni krasna? 

Njuna  internetna trgovina je dostopna, cene pa niso prehude (nisem preverila poštnine), morda najdete kako darilno idejo za babice in mame.