Nakupujmo premišljeno

Nakupujmo ugodne, praktične in lepe izdelke!

Včasih smo  se težko dokopali do lepih stvari, morda sploh ne, danes imamo na voljo trgovine za vsakim vogalom, internet nam je približal vse trgovinice po svetu in nakupovanje je postalo prava indija koromandija! V taki poplavi informacij je od časa do časa težko najti lepe in uporabne izdelke po ugodni ceni. Še bolj pa nam premišljeno nakupovanje “otežuje” poplava privlačnih izdelkov, ki nam  lahko pretirano spraznijo denarnico.

Dekoriranje – kako lahko preprosto, pa vendar  zelo všečno in elegantno dekoriramo pomladna darila? Tokrat smo nakupovali v KiKu.

  •  Pikčasti trakovi, 3 m:  1 evro

  • Vrvica iz jute: 1 evro

  • Modri sukanec za ročna dela, 40 m: 1 evro

  • Darilni papir s pikami 2 m: 0,69 evra

 

To je naš nabor privlačnih in cenovno ugodnih izdelkov iz Kika. Pikčasti trakovi in zavijalni papir – to vedno potrebujemo, pa ne samo za zavijanje daril. Vrvica je nuja v vsakem gospodinjstvu, turkizno modri sukanec pa nas bo prepričal, da po dolgih letih spet vzamemo pletilke ali kvačko v roke – ker je recesija, ker so ročna dela spet v modi, ker pač radi ustvarjamo.

 

Dokler pa vrvice ne potrebujemo, jo spremenimo v lično vazo: na sredo klobčiča damo majhen kozarček ali prazno embalažo, nalijemo vodo  in razporedimo pomladno cvetje.