V ozadju pomladi

Prigode in nezgode v ozadju ustvarjanja.

 

Zima letos trosi toliko snega, da ta večini že gleda skozi ušesa, mene pa pomirja. Resnici na ljubo me pomirja do prve minutke, ko je treba v avto in se med plesom snežink odpeljati na naslednji sestanek ali fotografiranje. In že me preplavi adrenalin. V nedeljo je snežilo, ponoči so celo zaprli primorsko avtocesto, a ker me že deseti dan zapored poganja adrenalin, ni bilo potrebnega veliko poguma, da sem zbrala vse potrebščine, z odejo, lopato, gojzarji in termovko čaja vred, ter se odpravila novi fotografski priložnosti naproti – na mejo med Vipavsko dolino in Krasom.

 

 

Fotografiranje v družbi je vedno prijetnejše, skupaj lažje najdemo rešitve, premlevamo kompozicije, ustvarjalni duh se množi, izbiramo prave rekvizite in se ob tem še zabavamo. V družbi sploh ni težko delati dobrih zgodb. Tako preprosto je.

 

 

 

Včasih pridejo tudi slabi trenutki, trudimo se, da iz njih potegnemo največ in gremo naprej boljši. Vse izkušnje so namreč dragocene. Kaj bomo predstavili v pomladni številki? Tokrat bo dišalo in se delalo, ustvarjalo in recikliralo.

 

 

Učimo se iznajdljivosti in varčevanja. Resnično si prizadevamo, da bi vam predstavili zanimive predloge, velik poudarek smo namenili kuhinji, in to z vseh plati. Nismo pozabili na spomladanska opravila na vrtu in zanimive ideje za naredi sam in dekoracije.

 

 

Trudimo se, da bi dosegli cilj in revijo objavili v četrtek, sedmega marca, kot smo načrtovali. Takrat se bomo naslonili nazaj in čakali na vaše komentarje, vprašanja in predloge. Komaj čakamo.

foto: JS, TB, AB

na obisku: www.sorta.si

pozirali so izdelki: www.petrakern.com, www.evindom.si