Poročni pogrinjek s ptički

Naši poročni trendi za leto 2012.

Za leto 2012 smo vam v šestih delih pripravili poročne trende. Sprehodili se bomo od pomladne do glamurozne in lesene poroke. Vse sledijo enakim željam, da naj bodo preproste za pripravo, lične, izvirne in primerne za poroke znotraj, na prostem ali pod šotorom.

Ptice in ptičje kletke so poleg živo rumenih sončnic glavna tema prve zgodbe. Slavnostni pogrinjek smo sestavili iz ptičje kletke, ki je glavni element pogrinjka. Vanjo smo postavili sončnice, saj bodo živo rumeni cvetovi poživili naše omizje.

 

 

Vsakemu pogrinjku smo dodali zahvalno darilce, to sta solnica in poprnica v obliki ptičkov.  Srebrni ptički so držalo za sedežni red.

 

 

Sedežni redi, vabila in jedilni listi so bili v znamenju ptičkov. Pisane silhuete ptic so se zibale na sedežnem redu. Za večerni romantični pridih smo v steklene posodice dodali  bele svečke. Uporabili smo bele prtičke iz blaga.

 

 

Sedeže smo okrasili z belimi trakovi in umetnim ptičjem perjem.

 

 

Sedežni red z pisani ptički vam podarjamo v obliki free printa. Najdete ga tule – klik in odprl se vam bo dokument pdf, ki ga lahko natisnete ali shranite.

 

 

Ptičje kletke lahko nadomestite s še preprostejšo okrasitvijo, in sicer s prebarvanimi pločevinkami. Tokrat smo uporabili močnejše odtenke cvetja.

 

 

Ptičje hiške – trgovina GION

Sedežni redi, vabila, zahvale in ptički kot zahvalna darila ter držalo – spletna trgovina Najina poroka

Foto: KB