Peridea – premične stenske nalepke za otroške sobe

Stenske nalepke z lepimi motivi, ki jih lahko otroci prestavljajo po mili volji.

V zadnjih letih so stenske nalepke za otroške sobe požele velik uspeh, videli smo že toliko različic in slogov, tako da smo potihem menili, da bodo počasi šle v zaton. Pa smo se ušteli, v spletni trgovini pri Peridei smo namreč naleteli na prav posebne nalepke.

 

 

Peridea proizvaja nalepke iz blaga, ki jih lahko otroci po mili volji premikajo in prestavljajo po prostoru in različnih površinah. Tako si lahko izmišljujejo zgodbe, prek katerih svojo sobo spremenijo v delavnico ustvarjalnosti, v katero se bo lahko vključila vsa družina.

 

 

Zasnovo stenskih nalepk zaupajo ilustratorjem in grafičnim oblikovalcem, zato se dvigujejo nad povprečno raven veleblagovniške otroške ponudbe. Zazrimo se na primer v cvetoče drevo, pod katerim osamljeno kolo čaka, da se na njem podamo na potep.

 

 

Ali pa kar na ribolov na Severno morje? Ladje se bodo vsako jutro pomaknile mimo ledenih gora, da bodo lahko svoj tovor oddale v ličnih mestecih.

 

 

Ko se kolo utrudi, mu lahko privoščimo malce stilske preobrazbe.

 

 

Nalepke so pri Peridei resno zabavna zadeva. Mogoče bi se za tak projekt opogumil še kateri od slovenskih ilustratorjev?