Okrasne blazine

Blazine, okrasne blazine, blazine za stolčke, klopce in pomladne terase. Blazine, ki jih postavimo v pletene cekarje ali ni da ni.

Blazine imam rada, še prav posebno jih cenim, če so ljubkih barv –  in današnje so večinoma narejene iz blaga, ki prihaja z daljne Japonske, zato je nežno, rožnato s pravimi odtenki modre, rdeče, roza, oranžne in bež barve. Ali niso čudovite barve?

 
Kako kaj Slovenci in okrasne blazine? Ne, nimamo jih povsod in v kar nekaj nadstropjih naložene po kavčih, počivalnikih in posteljah, tega nismo vajeni! Vendar, predstavljate si, kako dobro se počutimo, ko se na kavču namestimo z dobro knjigo v roki, ki navadno počiva na lepi in mehki blazini.  Jaz si prav živo, in takoj ko objavim tale prispevek, bom naredila točno to. Le da bi si želela takšne blazine. Pillove.se predstavljam danes.
 
 
Pred časom so mi rekli: ah, to, o čemer ti pišeš, so no-name znamke. Ha, pravzaprav z veseljem pišem o “brezimnih” znamkah, o izdelkih in ljudeh, ki jih ustvarjajo in lepšajo dneve nam, ki jih občudujemo, kupcem in sebi, ker živijo in gredo po poti, ki jim je ljuba. Užitek ob odkrivanju novih in drugačnih  ter ob njihovem predstavljanju bralcem je večji kot listanje v nulo sfotošopiranega kataloga priznane znamke. Ampak bodimo pošteni, brez udarnih znamk se tudi o brezimnih ne bi pogovarjali.  
 
Kje in kako pa vi uporabljate vaše okrasne blazine?