Okrasimo novoletno jelko s ptički želja

Novoletna jelka je obvezna spremljevalka decembra, zanjo smo poiskali malo drugačne okraske.

Novoletno jelko krasimo po svojih željah in zmožnostih, največkrat izbiramo med doma narejenimi okraski iz naravnih materialov ali recikliranimi okraski.  Na naših novoletnih jelkah najdejo prostor lepi starinski okraski – pogosto spregledana zapuščina naših babic ali velike bleščeče krogle ter sezonski okraski, ki jih kupimo v trgovskih centrih.

Lahko pa se odločimo, da smrekico okrasimo v določenem slogu. Mi smo tokrat krasili z okraski v naravnih barvah, ki so jih ustvarile različne domače ustvarjalke. Najprej smo obesili čudovite okraske Lenn design, ptičke želja.

 

 

Ptički želja so lahko tudi priročno in lično darilce za naše obiskovalce. Na nožice jim pritrdimo osebna sporočila za obdarovance.

 

Novoletni jelki smo dodali praktične kvačkane žogice za sprostitev in igro prijateljev, družinskih članov in svojih najdražjih. Otroci si jih bodo z veseljem podajali, odrasli jih bodo stiskali in z njimi razgibavali prste in dlani.

Nismo pozabili na zalogo drv, da nas bo grel ogenj v kaminu, in darilca, ki smo jih zložili pod novoletno jelko. Navodila za izdelavo papirnatih zvezd najdete tule.

Veliko zamisli za krašenje novoletnih jelk najdete na našem portalu, preglejte spodnje povezave, vemo, da boste našli pravo rešitev zase. Včasih so najlepše rešitve preproste.

Postavitev in ptički: Lenn Design

Kvačkane žogice: lepemalestvari

Foto: Klemen Brumec