Novosti pri blagovnih znamkah Tefal in Rowenta

Pri dominstilu smo vedno iskali zanimive ideje za organiziranje prostorov, ki nam prihranijo čas in prostor. Če so izdelki še lični na pogled, smo nad njimi naravnost navdušeni

Pri dominstilu smo vedno iskali zanimive ideje za organiziranje prostorov, ki nam prihranijo čas in prostor. Če so izdelki še lični na pogled, smo nad njimi naravnost navdušeni. Že pred časom me je navdušila in prepričala Tefalova posoda s snemljivim ročajem. Najina ljubezen sicer ni bila na prvi pogled: ko je posoda prvič prišla v hišo, mi ni bilo povsem jasno, kako bo to delovalo, in prav bala sem se, da bi mi jo odneslo dol z ročaja in se bodo vrele testenine raztresle po vsej kuhinji.
Danes priznam, da je to ena boljših pogruntavščin v kuhinji. Ni mi namreč treba paziti, v katero smer obrnem posodo na štedilniku, da se ročaji med seboj ne motijo, enak ročaj uporabljam za vse posode, s ponvijo vred. Še bolj pa sem navdušena nad redom v predalih: ročaja sta pospravljena pri priboru, vse posode pa lepo sedejo ena v drugo in so pospravljene, kot bi mignil. Pri Tefalu v razvoj ročaja vlagajo veliko truda in testirali so ga za velike obremenitve. Pametna rešitev.

 

Letošnji dodatek v našem gospodinjstvu bodo elegantne karafe, opremljene s hladilno enoto, ki omogoča, da ostane pijača hladna do štiri ure. Saj tudi vas najbrž moti, da se brezalkoholna pijača prehitro segreje, ko želite uživati ob vročih popoldnevih in večerih na terasi, kajne?

 

Na seznam želja pa prihaja Tefalov OptiGrill žar. Masterchef Darko nam je prikazal, kako z njim pripraviti zrezke. Darko se na meso res dobro spozna, o tem ni dvoma, a z žarom je priprava mesa preprosta, treba je le upoštevati barvno lestvico, ki jo označujejo lučke na njem, in meso je pečeno po naših željah, pa naj bo to rare, medium ali well done. Patentirana tehnologija nam namreč omogoča popoln nadzor nad temperaturo in trajanjem priprave hrane. Žar bo z različnimi programi odlična izbira za peko mesnih in ribjih jedi, hamburgerjev, sendvičev, zelenjave in pekovskih izdelkov. S posodico, ki lovi odvečno maščobo, bo tudi naša kuhinja vedno čista.

 

 

Likanje so pri Tefalu naredili tako preprosto, da bodo tudi moški uživali pri delu z napravami, kar nam je dokazal stand up komik Tin Vodopivec. S Tefalovo likalno parno postajo Pro Express nadvse hitro in natančno zlikaš moško srajco.

 

Save

Save