Evin dom – diši po skandinavsko

Nakupovanje pri Evi.

Obiskala sem dan odprtih vrat trgovine Evin dom. Spletna trgovina se nekajkrat na leto pokaže v otipljivi obliki. Vesela sem, da sem šla. Všeč mi je trgovina, v kateri te pobožajo pisani vzorčki, z lahkoto potipam izdelke in se odločim, da bom sivo sobotno jutro polepšala s pitjem vroče kave iz novih pisanih skodelic.

 

 

Pri Evi vas čakajo zanimivi in ljubki dodatki za otroške sobe in šik sobne svetilke.

 

 

Krožniki, skodelice in čajniki – za vse tiste družinske trenutke, ko sedimo za mizo, se pogovarjamo, igramo družabne igre in stiskamo v rokah različne skodelice ter grizljamo doma spečene piškote.

 

 

Pri Evi bomo z lahkoto izbrali uporabno darilo za babice in tete. Darilni paketi nežnih skodelic ali posode za shranjevanje – za pogostitev ali nedeljski zajtrk.

 

 

 

Prihaja čas praznikov, krašenja. Zanimive sveče s številkami za odštevanje adventnih nedelj.

 

 

Vedno lepi okraski za na smreko Lisbeth Dahl. Spominjajo me na krhke okraske mojih babic, ki so jih previdno čuvale, saj včasih ni bilo možnosti in denarja, da bi vsako leto zamenjali plastične okraske. Čudoviti so.  

 

 

Skandinavsko oblikovanje, njihov stil in dar za opremo stanovanj mi je blizu. Tako kot pogosto predstavljam tuje internetne trgovine, je prav da kdaj pa kdaj, brez plačila predstavim slovensko internetno trgovino. Torej ne, niso me plačali.