Noč čarovnic

Ameriški Halloween, noč čarovnic po slovensko.

Za dobro zabavo za noč čarovnic potrebujemo kopico čarovniških dodatkov. Buče, sveče, pajke, pajkovo mrežo, črn klobuk, okostnjake… Noč čarovnic ni moj stil praznovanja. Slovenci zelo radi posnemamo američane in noč čarovnic se širi po Sloveniji v obliki raznih zabav, ki jih organizirajo gostinci. V Ameriki so zabave za noč čarovnic začnejo doma, na ulici, med sosedi. Dekoracija domače hiše ali stanovanja je pomemben del teh zabav. Med množico strašnih duhcev in pajkov, nagnusnih podob, smo izbrali nekaj elegantih postavitev skupaj z našimi predlogi. 

Sally J Shim – njeni izdelki so nežni in elegantni. Če bi živela onkraj luže, potem bi definitvno želela imeti zelo podobno dekoracijo kot je Sallyjina.

 

 

Izrezljane buče so vedno prisoten element pri noči čarovnic. Mi smo predstavili čarobno bučno pravljico. Mar ni prijetnejša od tisti izrezljanih čudnih obrazov?

 

 

Še rajši imam kreativne ideje, ko buče ali oblečemo v blago, ali pa jih prebarvamo. Oblečena buča.

 

 

Če ni v pižami, je lahko v obleki stare mame. Buče pred vhodnimi vrati.

 

 

Če vam naravne barve buče za noč čarovnic ne zadostujejo, potem predlagam jesenske buče, prebarvane v zlato.

 

 

Noč čarovnic in brkate buče? Zakaj pa ne?  Si predstavljate elegantno zabavo za naoč čarovnic, glavni dress code so brki.

 

 

 

Vrnimo se čez lužo. Če bi že imela zabavo, potem bi imela žensko glamur zabavo. Hostes with the mostess style.  Noč čarovnic po žensko in z glamurjem.

 

 

Velikih podgan (mislim, da tole res niso miši) ne maram. Res ne. Všeč mi je humorna ideja. Takole svoje stanovanje za noč čarovnic okrasi Sarah, avtorica bloga Thrifty Decor Chic .

 

Mi noči čarovnic ne bomo praznovali, buče smo že davno postavili pred vrata kot jesenske dekoracije. Zame so buče lepa, prijetna, jesenska dekoracija v svojem naravnem stanju.