Jesenska spletna revija 2015

Jesenska spletna revija.

 

Po daljšem premoru se spodobi, da vas pozdravim, draga bralka, dragi bralec in povem, kje smo se skrivali, kaj smo delali, zakaj se nismo oglasili. Zelo kratek odgovor bo, nabirali smo si novih moči in iskali nove ideje, kako dobro nam je šlo, boste lahko preverili v jesenski in kasneje v zimski reviji.
V jesenski reviji predstavljamo pet čudovitih projektov in ljudi, ki se skrivajo za njimi, obiskali smo Robidišče s Stašo in Simonom, pa Klavže28 s Steffanom in Benom, predstavljamo Saro Devetak, ki za mejo, v Italiji,  ohranja in dopolnjuje družinsko tradicijo odlične gostilne  s svojimi izdelki, kot so marmelade, mezge…  Spoznali boste Jagobabo in Broškolinefine, za njima se skrivata Saša in Maja s svojimi čudovitimi izdelki. Nismo pozabili na nekaj receptov, zapodili smo se v palačinke ter robidnice. Robidnice s svojo čudovito temno modro skoraj črno barvo, okusom in učinkom na tekstil vam bodo polepšale jesenske dneve. Nekaj namigov za dekoriranje s cvetjem, morda bosta z našimi nasveti prihranili kak evro.
Veseli smo, da smo zopet tu in komaj čakamo na vaša mnenja, tudi tako smo boljši. Nasvidenje do zimske revije, vidimo se sredi novembra.