Ideje za novoletno darilo – Stanka Blatnik Blagotinšek

Stanka Blatnik Blagotinšek, modna oblikovalka, deli z nami svoje ideje za novoletno darilo.

Stanka Blatnik Blagotinšek, magistra teorije oblikovanja, je v slovenskem prostoru dobro uveljavljena modna oblikovalka. Menimo, da njeno delo najbolje opiše  Mateja Jamnik, nominiranka za Slovenko leta 2008: “Meni je Stanka super oblikovalka  zato, ker je zelo osebna in te želi najprej spoznati, da ima potem predstavo o tebi in idejo tem, kakšna obleka bi ti pristajala oziroma kakšna bo tebi všeč.”

 

Stankine želje za novoletno darilo predstavljamo spodaj.

1.       Razvajanje v wellnessu

“Pred kratkim smo si z družino privoščili relaksacijo v naših najtermah, vendar razvajanja  zares ni nikoli preveč!”

2.       Otroška sobica

“V zadnjih dneh brskam za otroškim pohištvom: naš malček naj bi se v prihodnjem letu preselil v novo sobico – vsaj upam, da bo  res tako in da stanje ne bo spet podobno zgodbi o našem ‘kinderpetu’, ki vztrajno sameva ob polni družinski postelji.”

3.       Knjiga Obleka

“…  v pričakovanju izida prve slovenske knjige o oblačenju svetovalke za celovito podobo osebnosti Lee Pisani.”

4.       Gospod Cavalli

“Po obdobju sprijaznjenja s poporodnimi spremembami ter dobi vozičkanja in kengurujčkanja si najbrž zaslužim vsaj eno pregrešno misel o konkretnih petkah … MISEL, da ne bo pomote!”

5.       Objem


“Najboljše stvari v življenju so zastonj. Tale fotografija  je že nekaj let spravljena v moji ‘mapi želja’, kamor shranjujem motivacijske podobe. Navdaja me z najprijetnejšimi občutki. Neprecenljivih doživetij želim tudi vam.”

 

Ob željah Stanke Blatnik Blagotinšek za novoletno darilo si upamo napovedati, da bosta vsaj dve uresničeni: lepa otroška soba in še naprej veliko objemov – v družinski postelji.;)