Fotografije notranjosti

Predstavitvene strani fotografov notranje opreme so za pozornega obiskovalca predvsem svet idej!

Danes me je zaneslo med fotografe. Ja, vem, ponavljam se, ampak klikanje od enega do drugega in odkrivanje novih in novih fotografov je zame vznemirljivo početje. Ker pa je nedelja, bom kratka. Debi Treloar.

Se spomnite, kako smo se mi igrali s steklenicami? Če najdete na bolšjakih stare steklenice, morda celo zanimivih oblik, lahko čudovito popestrite dom. Sedaj je poletje in tudi na vrtu je dovolj rezanega cvetja.

Foto: Debi Treloar

Obožujem bela tla, sploh če je to star ladijski pod. Spominja me na morje, na čistočo, odprtost, navsezadnje na optimizem, lepo prihodnost. Dva razkošna stola, nenavadna mizica in vodna pipa, če se ne motim. Čeprav sta stola polna razkošnega vzorca in blazini tudi, belina poda naredi svoje. Se strinjate?

Foto: Debi Treloar

Nazadnje pa tale kuhinjski pult: čudovito se ujema z okoljem stare proizvodne hale (predvidevam glede na okna in pogled skoznja). V Sloveniji  proizvodnih hal v središču mest ni in jih ne uporabljamo za stanovanja.  Priznajte, pult je noro dober na pogled!  Malce se sprašujem, kako odteka voda, ampak vseeno.

Foto: Debi Treloar

Preiščite njeno stran, ne bo vam žal.