Ferm Living

Kopica geometrijskih vzorcev polepša dodatke za dom.

Jesenski sejmi so v polnem teku, večina blagovnih znamk je že predstavila jesensko-zimske kolekcije. Danska znamka Ferm Living je svoje izdelke javnosti prvič pokazala sredi vročega poletja. Glavni grafični elementi na njih so geometrijski vzorci, med njimi prevladujejo trikotniki in ponekod rombi. Te so natisnili na vse izdelke – na kuhinjske krpe, blazine, prevleke, tapete, skodelice, posode za shranjevanje …

 

 

Nekje sem prebrala, da pri Ferm Livingu nenehno dežujejo trikotniki, glede na videno pa ta zapis ni brez osnove. Trikotnike najdete tudi v neonskih barvah, kar potrjuje opažanja, da so močne barve v majhnih količinah eden od vodilnih trendov jesenskih izdelkov za dom.

 

 

Domiselne so postavitve otroških izdelkov in otroških sob. Sama sem najprej opazila, da črte na odeji valovijo v obliki trikotnikov. Barve so sprane in umirjene. Pomenljivo pa je, da so mednje vključili tudi rumeno. Ta je namreč nov barvni trend leta 2013.

 

 

Posteljnina ne odstopa od zastavljene linije: kopice geometrijskih vzorcev v značilni barvni paleti.

Kuhinjske krpe in dodatki

Pri Ferm Livingu boste nove dodatke za svoj dom našli torej vsi, ki so vam všeč umirjene sprane barve in geometrijski vzorci.