Jesen 2014 – spletna revija

Preberite jesensko revijo.

 

 

 

Jesenska revija je končno tukaj. Glavna tema so tokrat nove poslovne poti. Morda malce nenavadno za nas, a ko se pojavi nova restavracija z zanimivo opremo, kot so Libanonske meze in drugi užitki, ko se odpre nova sladkarnica, kjer vsak dan pečejo domače pite, in ko nove lastnice starega bara oživijo mesto, so to pozitivne zgodbe, ki jih je vredno predstaviti. Obiskali smo domačijo Lojzeta Spacala v Škrbini v bližini Komna, prostor, ki ga je znameniti slikar in grafik ustvarjal več desetletij. Vsaki malenkosti je posvetil veliko pozornosti in ji dal osebni pečat ter tako nadgradil preprosto kraško stavbno dediščino.

 

 

 

Jesen je čas, ko pobiramo plodove in delamo načrte za poslovno zimo in pomlad, čas, ko smo vsi povsem vpeti v delo, šolske in študijske obveznosti. V revijo smo uvrstili še simpatično idejo za ureditev kotička z nakitom, naučili pa vas bomo tudi, kako lahko sami hitro naredite svojo tablo za pomembna obvestila. Kuhali smo v gostilni Špacapan v Komnu, kjer so nam zaupali dva recepta s polento, dodali pa smo še dva gobja. Jesenska revija je tudi prostor, kjer prvič javno napovedujemo našo knjigo, na 250 straneh smo za vas pripravili domiselne nasvete, hitre recepte in ljubke ideje.

 

 

 

Knjigo Hudo preprosto lahko v prednaročilu naročite na naslovu: www.dominstil.si/knjiga. Izredna prednaročniška cena 22 € velja do 24. oktobra. Do izida 28. novembra pa boste knjigo lahko naročili po redni prednaročniški ceni 24 €. Koda za popust se skriva na strani 18.