Kaj nas zaposluje te dni

Čas, da zopet zapišem naše trenutke ustvarjanja.

V našem mini uredništvu se je v zadnjih nekaj mesecih mnogo spremenilo, od tehničnih nevšečnosti, ki se vlečejo od božica sem, do novih izzivov.  Pošteno smo izkoristili mrzle dneve in sneg 🙂

 

 

Z odprtimi rokami in vsem zanosom, ki ga premoremo, smo se lotili ustvarjanja e-casopisa Dominstilova Pomlad 2012. Luč sveta bo ugledal v torek 20.03.2012.

 

 

Veselimo se ga in hkrati imamo rahlo tremo. Na enem mestu bo predstavljeno več kot 40 člankov, vsaj  polovico smo naredili  prav za časopis. Drugačen bo od časopisov, ki so namenjeni opremljanju doma, nasvetom in  receptom.

 

 

Upamo, da vas bo navdušil in ga boste delili z mamami, tetami in sosedami.

 

 

Hkrati smo zelo veseli novih strokovnih sodelavcev in njihovih člankov, ki bodo v naslednjih dneh napolnili naš portal in bodo prekinili rahlo sušo med novimi vsebinami. Poudarek bo na urejanju okolice hiš, vrtov ter notranji opremi. Komaj čakam, da objavim prvi članke.

 

 

Upam, da ostajate našo bralci, predvsem si želimo predlogov idej. Strokovnjaki, ki se nam pridružujejo, so zato tu, da odgovarjajo na vaša vprašanja. Veseli jih bomo.