Eko šik novoletna jelka

Katero praznično drevesce je dovolj šik, ne pušča iglic, je enostavno za sestavit, ga lahko ustvarjalno okrasim z družino in je eko?

 

 

 

Eko šik novoletna jelka je izdelana iz lesa jelke, ki prijetno diši po iglavcih in ne pušča smole.
… lahko jo porišeš, pobarvaš, poslikaš, ilustriraš, vezeš, izdelaš kolaže, jo prevrtaš, okrasiš z lučkami…
Dimenzije: 105 cm* 166 cm *2 cm in podstavek (28 cm*17 cm* 2 cm)
Jelka  je razstavljena, zavita v rjav ovojni papir. Doma jo sestaviš/zlepiš in ustvarjalno okrasiš.
Da bi se v prednovoletnem času zavestno malo ustavili, si vzeli čas zase in za bližnje, sem zasnovala jelko, poligon za ustvarjanje dragocenih trenutkov postavljanja in okraševanja drevesca, prebiranja preteklih želja ter spremljanja kreativnih prijemov vseh sodelujočih. Po desetletju ustvarjalnosti z Eko šik novoletno jelko bodo spomini, okraski in zavest, da ste bili eko, neprecenljivi.
 
Eko šik novoletna jelka je izdelana iz lesa jelke, ne pušča iglic, enostavno se jo da pospravit ter je uporabna leta in leta. Lahko jo porišete, pobarvate, poslikate, ilustrirate, vezete, izdelate kolaže, jo prevrtate, okrasite z lučkami.  Annabella – FB stran o eko šik novoletni jelki

 

avtorica: Andrejka Likar Kofol, arhitektka in kreatorka Annabelle. Oblikuje in dekorira domove z zavestjo, da vsako bivalno okolje vpliva na naša čutila in ima zato veliko vlogo pri našem počutju in željenem stilu življenja.