Zunanjost z rdečima pentljama

Krašenje zunanjosti naših domov je postalo že skoraj obveznost, vendar pazimo, da ne bomo iz svojega vhoda naredili posnetek trgovskega centra.

Zadnji dnevi pred prazniki so dnevi, ko je vznemirjenje na vrhu, zaključujemo delo v službah in šolah, ter urejamo zadnje podrobnosti za praznovanja. Za lažji navdih smo poiskali dve zunanji okrasitvi, eno domačo iz pred vhoda in drugo izpred hotela.

V prvem primeru so lastniki pred vrata postavili dve smreki v pletene košare in veje okrasili z rdeče beli pentljami ter belimi in rdečimi preprostimi okraski. Le božič so zapisali na okraske iz das mase.

 

 

Okrasje je umirjeno in izraža spokojnost božičnih praznikov. Tablice lahko okrasite tudi na druge načine, poglejte sem za navdih. Modelčki, odtisi, napisi – možnosti je res veliko.

 

 

Ko bo na okrasje zapadel sneg, bodo rdeče podrobnosti zanimivo izstopale iz naravne beline.

 

 

Dodali so sveče in na vrata obesili srčke. Smrečje skupaj z žico omogoča zanimive oblike.

 

 

 

Poglejmo še pred hotel. Tudi v tem primeru prevladuje zimzeleno rastlinje z nekaj rdečimi poudarki.

 

 

Preprosto, umirjeno in elegantno.

 

 

Za lepo dekoracijo vrat in zunanjosti ni potrebno, da zasičimo in okitimo vse vratne okvirje in napušče, saj se v notranjosti ne skriva trgovski center ali plesna dvorana. Umirimo se, zadihajmo in poglejmo v naravo. Gotovo ne bomo zgrešili.