Božična kuhinja – kuhinja z rdečimi dodatki

Zanimiva kuhinja, ki jo krasi Gorenjev hladilnik v rdeči barvi.

Stanovanje, ki ga predstavljeno danes je pritegnilo našo pozornost s sijajnim Gorenjevim hladilnikom v božično rdeči barvi. Celotna kuhinja je opremljena v rdeče zelenih odtenkih,  vsi dodatki, kot so so cvetje, pogrinjki še poudrjajo božično podobo kuhinje. Lestenec v retro stilu v kombinaciji z enakim odtenkom sivo rjave lesene stene umirja močno belo rdeče tone.  Majhne police nad jedilno mizo so mesto za okrasne kovinske škatle, v katere lahko shranimo različne sezonske stvari. Tudi zvočniki, ki so na polici, se zlivajo z barvo stene in polic.

 

 

Večina kuhinjskih omaric je v beli barvi, lastniki so izkoristili ves prostor in kuhinjske omarice so razporeje po vsej višini kuhinje, do stropa.

 

 

Kljub majhnosti kuhinje, so lastniki vanjo umestili tudi jedilno mizo s štirimi stoli.

 

 

 

Na pultu se blešči posoda v bakrenih odtenkih ter dodatki v rdeči barvi kot so božična zvezda, okrasne kovinske skatle in kuhinjski tekstil.

 

   

Kuhinjske omare in prostor v kuhinji je izkoriščen do zadnjega kotička. Namesto le okrasnih lestvic, kot jih navadno imamo pri nas, so pod omarami pritrjeni predali.

 

 

 

V majhnem hodniku se skirva omara za plašče in obutev.

 

 

 

Dnevni prostor ima omare le ob dveh stenah,  kjer so odprte police za knjige ter dekroacije in nekaj  zaprtih predalov.

 

 

Mizica v dnevni sobi je izdelana iz starih desk in kolesov, na njej pa adventna dekoracija.

 

 

 

Sedežni del je postavljen na leseno osnovo.

 

 

V hodnik so lastniki postavili zanimivo ogledalo ter zamimive lesene poličke, ki so dovolj velike le za nit, uporabili so del stojala za niti, ki so jih v starih časih uporabljali v trgovinah.

 

 

Spalnica je majhna, a jo osvetluje veliko okno. Kljub temu, da je v spalnici velika rjava omara je izgled spalnice svež, svetel in prijeten.

 

 

Izkoriščenost vseh kotov stanovanja se nadaljuje tudi v spalnici.

 

Vir fotografij: Hemnet.se