Zvezki, dnevniki, blokci…. kot se šika

Čudoviti vzorci in prelepa harmonija barv.

Moj naljubši blog me je zopet razveselil s kopico novih izdelkov iz kolekcije “papirnatih nebes”, kot jim sama rada rečem. To so tisti izdelki, ki dišijo po papirju, ki šelestijo med prsti, polni barvnih vzorcev, pisanih, bolj pisanih, manj pisanih. Green room prodajajo samo v trgovin Target (ZDA) in na žalost ne preko spleta. Vzorci cvetlic in ptic se prepletajo v barvnih paletah od zeleno – modre do rdeče – roza. Najdete vse izdelke od map, ragistratorjev, podložnih map, do množice različnih zvezkov, blokov, dnevnikov, imenikov. Ni da ni. Nebesa.

 

 

 

Izdelki imajo lično, nekateri zelo “poštirkano” zunanjo podobo. Primerni so za poslovni sestanek, faks ali zapisovanje najintimnejše misli.

 

 

 

Ptice in rožice za male in malo večje punčke, skupaj s svinčniki v enakih vzorcih.

 

 

Poskrbeli so tudi za voščilnice ter ostale papirnate drobnarije popularne onkraj luže –  onznačevalne nalepke in zahvalne kartice. Določeni izdelki so lično zapakirani v darilne sete.

 

 

Navdušena sem nad Green room. Pravijo, da je vsaka stvar za kaj dobra, morda je to, da se njihov izdelkov ne da kupiti na spletu ali celo pri nas dobro, vsaj ne bo praznilo moje denarnice.

 

Foto: vse fotke iz greenroom spletne strani