Velika moč sesanja in izredno varčno delovanje

Sesalnik Gorenje ECO

 Novo učinkovitost sesanja so v Gorenju ujeli v praktičen, moderno oblikovan in varčen sesalnik ECO, ki je privlačne rdeče barve in brezkompromisen v lovu za delci prahu.

 Nova ECO-tehnologija sesalnika Gorenje VCK 1602 ECO omogoča, da sesalnik z močjo motorja 1600 W deluje s kar 400 W sesalne moči, in to ob za 30 % nižji porabi električne energije. Vrhunska tehnologija sesanja poskrbi za odstranitev vseh drobnih delcev iz zraka, s tal in pohištva. Dvojni HEPA-filter omogoča učinkovito večstopenjsko filtracijo zraka, ki je še posebej dobrodošla pri vzdrževanju čistoče prostorov, v katerih bivajo astmatiki in ljudje z občutljivimi dihali.
 
Sesalnik VCK 1602 ECO odlikuje mehak zagon motorja SOFT START, še posebej pa velja poudariti praktične vrečke HIGIENIC XL, ki sprejmejo kar 2,8 litra vsebine. Za še enostavnejše in udobno čiščenje poskrbi funkcija EXTENSIVE REACH, ki z dolgimi priključnimi kabli in teleskopsko cevjo omogoča, da dosežete površino v krogu s premerom do kar 17 metrov. Sesalniku so poleg univerzalne krtače priloženi trije dodatni nastavki in krtača za parket ter vrečke.
 
Sesalniki ECO pa so uvidevni tudi do drugih članov vašega doma, občutljivih hišnih ljubljenčkov, saj delujejo izjemno tiho. K tihemu delovanju še bolj pripomorejo stabilna kolesca iz mehke gume, ki ne povzročajo prask ali poškodb na občutljivih talnih površinah in pohištvu.
 
Oglasno sporočilo!