Spletna revija Poletje 13

Webizine, spletna revija portala dom in stil je tu.

Ko sanje o poletni zabavi na prostem, kjer bi stregli sveže iztisnjene sokove in uživali ob zelenjavnih namazih in sokovih iz zelišč ter pitah in torticah, odženeta dež in mraz, se je treba spoprijeti z letošnjo realnostjo – vreme je, samo všeč mi (nam) ni. Poletno delavnico o uporabi zelišč, sadno-zelenjavnih sokovih in slastnih presnih torticah smo izpeljali v zavetju šotora, obuti v gojzarje in zaviti v topla oblačila, več o delavnici najdete na koncu revije. Poletna številka Doma in stila prinaša otroške zabave in igre na prostem.

Poletje poskušamo vsi preživeti sproščeno, v lokalih ob reki, na morju ali doma z otroki. Za manj stresno in bolj zanimivo poletje smo pripravili idejo ali dve za popestritev dolgih popoldnevov.

Nismo pozabili na poletno razkošje, ki nam ga nudi narava, na zeliščne in sadne sokove, na sladolede in vrtnice. Naša glavna junakinja je tokrat vrtnica. Predstavljamo otroške sobe, opremljene le z izdelki, ki jih najdete v Sloveniji. Ponosni smo, da vam predstavljamo intervju s Kornelijo in vrt, ki sta ga okoli svoje hiše in okoli njunih novih apartmajev oblikovala Tanja Godnič in Borut Benedejčič. Pokukali smo še v svet kvačkanja – kje vse ga lahko uporabimo. Predstavljamo vam tudi Nino in Tjašo. Poletje je tu, kako vroče bo, je odvisno od narave, kako dobro ga bomo izkoristili in uživali sadove narave, pa od nas.

Uživajte.