Moja očala imajo pisano torbico

Pisana dežela izdelkov

Hey-Sign, nemški proizvajalec izdelkov iz filca. Pisane barve, preproste oblike, še preprostejša  uporaba. Izdelki za popestritev jedilne mize, taki in drugačni podstavki za kozarce in skodelice, malce humorne note izraža samo švicarska zastava, pomešana z rdečim križem. Raznobarvno listje mi je bolj pri srcu. Spodaj na fotografiji niso predstavljene edine možnosti, na njihovi spletni strani jih je mnogo.

Umirjeni toni so mi bližji, zelo zelo všeč so mi posodice, ki jih lahko uporabimo za kruh ali odlaganje raznih malenkosti, od nakita do nogavic in ključev.  Blazine zanimivh oblik, od tistih za popestritev kavča do onih za mehkejše stole :-). Preproga z zadrgo me je navdušila.

Pisana zbirka torbic, tudi okroglih  – ja, tiste spodaj levo so torbice! Kopica denarnic, etuijev za očala (všeč so mi), najrazličnejših obeskov, vključno s prazničnimi okraski ali obeski za ključe, copatki in otroško potiskanimi preprogami. Nakupovalni paradiž. Nekaj malenkosti se da kupiti v spletni trgovini rove.de.