Koledar 2012 – novičke

Poglej, kje lahko dobiš koledar od danes dalje.

Ali veste, da lahko z licitiranjem enega koledarja pridete do čudovitih ilustracij priznanih avtorjev? Kako najlažje priti z enim zamahom do ilustracij   Jožice Rade, Mojce Fo, Davida Lična in Polone Lovšin?   Z enim zamahom težko, z dom-in-stilovim koledarjem pa gre.

 

Od danes  petek 4.11.  se boste lahko za koledar potegovali na naslednjih blogih:

 

M – brlog  do 18.11  – super vprašanje.

Hali

Hrandica  do 25.11

Jagode in dinozavri do 08.11.

Irena Sirena  do 09.11 – ima v uber smešno in ustvarjalno nagradno vprašanje

 

še vedno pa potekajo igrice na blogih:

NinaMalina – od 2.11.  do  13.11

Ljubeznice – od 2.11.  do 11.11

WillingThinkingFeeling  – od 2.11 do 26.11

Všečno – od 02.11  do 15.11

 

Ne pozabite, da na portalu mojpes.net  do torka poteka dobrodelna  licitacija 15 koledarjev  izklicna cena ni visoka. Koledar je s svojo multifunkcionalnostjo primeren tudi za vašo pisarno (sodelavci si lahko polepšate stene), morda vaš vrtec, šolo. Sedaj je čas za gverilske poteze, nabirko drobiža med sodelavci in prijatelji . . .

Mogoče ima šef kak skriti fond, ki bi ga namenil za donacijo – pa si želi zraven malo reklame, pocukajte ga za rokav in mu sporočite idejo. Za ostalo bomo poskrbeli mi.

 

Še ena od mnogih idej kaj lahko storite z koledarjem – oktober mesec. Košara ruja in oktober.

 

V naši FB skupini smo izbirali ideje, komu podariti uokvirjene ilustracije – torej katere puste zidove želimo polepšati, kako zanimivo, nenavadno, odbito poslikati koledar. Danes? Danes nas bo zanimalo – Ali si želiš koledar?  Odgovori in morda boš od jutri zjutraj ti lastnik koledarja.