Ideja za darilo – ustvarjalni set

Ideja za darilo – ustvarjalni set lesenih angelčkov, ki jih bo obdarovanec sam okrasil po svojih željah.

Angelčki iz lesa, ustvarjalna ideja za darilo

 

Ko se otrok posveča risanju, se vsa njegova pozornost osredotoči na to, kar počne: izbira barve, ki se lepše podajo druga k drugi, poskuša čim bolje narisati like, vsa njegova dejanja zahtevajo kar največjo zbranost. Vse, kar je zunaj tega, izgine.

Enako velja za odrasle: zbranost pri ročnem delu omogoča, da pustimo ob strani vse težave, napetost in naglico vsakdanjega življenja. Misli se zbistrijo in tudi telo se sprosti.

Dekoriranje pomirja živce in omogoča, da v sebi spet najdemo ravnovesje.

Leseni angelčki, ki ste jih pravkar prejeli, so bili zamišljeni kot priložnost za srečanje z ustvarjalnostjo. So vabilo k izdelavi preprostih dekoracij, da nanje napišemo prijazno misel, jim damo izvirno podobo in jih uporabimo pri krašenju. Ali pa jih podarimo prijatelju.

Da bi odkrili svoj slog in možnosti dekoracij, smo za vas pripravili nekaj predlogov z različnimi materiali in tehnikami. Ne omejujte se na posnemanje, uporabite jih le kot izhodišče.
Pustite prosto pot domišljiji in se predajte neskončnim možnostim krašenja: naberite si naravnih materialov, poiščite med ostanki blaga, pobrskajte po predalu s poškodovanim nakitom. Dekorativni trakovi, perlice, gumbi ali čipke. Barve, bleščice ali flomastri. Za ustvarjanje ne potrebujete dragih izdelkov.

 

Darilna embalaža:

 

Možnosti:

 

MOTIV A – angelčki imajo roke

 

 

MOTIV B – imajo nogice

 

 

5 angelčkov velikosti  20cm, motiv A ali B  –  poštnina za  Slovenijo in DDV sta vključena:  10€

5 anglečkov velikosti 10cm, motiv A ali B  –  poštnina za  Slovenijo in DDV sta vključena:  8€

10 angelčkov velikost 10cm, motiv A ali B  – poštnina za Slovenijo in DDV sta vključena: 10€

 

NAROČILA: info @ dominstil.si

 

Uživajte ob ustvarjanju.