Anthropologie, trgovina za navdih

Anthropologie ima poleg oblačil na voljo tudi marsikaj za dom.

Jesenske barve trgovine Anthropologie se počasi spreminjajo v praznične, božične. Vendar želim najprej pokazati posteljnino in kuhinjske krpe. Barve in vzorci, vzorci in barve so osnova. Najprej posteljnina: dobesedno zaljubila sem se v prevleke, na katerih so natisnjena ljubezenska pisma (love letters). Zglavniki so obrobljeni z rjavo obrobo in dajejo pridih romantičnosti. Tako posteljnino bi  po koncu romana Prevzetnost in pristranost uporabljali junaki Jane Austen, kajne? Močne barve in bogati vzorci nas vodijo v čase čustvovanj in podeželskih domov. Nekatere pa vodijo v čutne postelje Bližnjega vzhoda.

 

 

Kuhinjske krpe –  te so res postale predmet mojih obsesij. Malce za to krivim želje naših gostov v verigi želja za novoletno darilo, vendar priznajte, da so te kuhinjske krpe posebne! Romantične obrobe in pisani vzorci na njih poživijo katerokoli dolgočasno kuhinjo in popestrijo pospravljanje po napornem kosilu. Nasploh v zadnjih dveh dneh ugotavljam: čim večja je trgovska veriga z oblačil, tem boljše izdelke ima za dom. Ne verjamete? Vam dokažem ta teden!

 

 

Za konec še hiter pogled na posodje in okrasne predmete!

Štiri pisane posodice so pravzaprav merice.  Skodelica s hecnim imenom Upsy-Daisy Mug me je začarala zaradi srčka. Joj,  povsod kjer si na spletu ogledujem božične dekoracije,  me najprej  zbodejo srčki. Ogromno jih je, morda pa nam prodajajo že izdelke za valentinovo, vendar tega sploh ne vemo?

 

 

Jah, ni še konec, našla sem še cel kup zakladov in  najlepše je, da niti dragi niso. Se beremo jutri!