Zakaj pomagamo Zvezi prijateljev mladine Lj.Moste

Želimo pomagati otrokom iz nespodbudnih okolij do prijetnih decembrskih dni.

V uredništvu Doma in stila smo se ob odločitvi za koledar vprašali tudi, ali lahko s tem koledarjem komu pomagamo. Želeli smo, da bi razveseljeval mnoge naše bralce, hkrati pa naj bi uspel opraviti kakšno dobro delo. Ko smo se odločali o prejemnikih sredstev, nismo mogli mimo dela, ki ga opravlja ZPM Ljubljana Moste Polje. Gospa Anita Ogulin s svojim delom, požrtvovalnostjo in življenjsko energijo daje zgled vsem, ki bi lahko pomagali otrokom. Z

Z izkupičkom od licitacije koledarjev bo ZPM omogočila otrokom nespodbudnih  družinskih okolij pravljična doživetja decembra, v Kranjski Gori.  

 

 

Menimo, da tu ni prostor, da trkamo na slabo vest in opominjamo posameznike, kako nam je lažje  v življenju kot otrokom, kjer se v družinah dogaja vse drugo, le mleko in med se ne cedita.  Vam pa prihajamo naproti, s koledarjem, polnim čudovitih  ilustracij: mi vam poklanjamo ta koledar, vi pa pobrskajte po žepih, predalih in naberite 15 € ter licitirajte za koledar.

 

 

Na tej povezavi – KLIK – si lahko še več preberete o ZPM Ljubljana Moste Polje. O zbranem denarju bomo poročali po koncu akcije.