Zabava za najstnice

Barvit in zabaven pogrinjek za gručo vreščečih najstnic.

Kaj si bomo izmislili za dekliško rojstnodnevno zabavo? Hm, če nam ne pride na misel nič pametnejšega od čepkov za ušesa, potem nam bodo naslednje ideje še kako koristile.

 

 

Najprej bomo spekli mafine – pri tem nam lahko pomaga kar slavljenka. Recept za čokoladne mafine z masleno kremo boste našli tukaj. Kremo lahko obarvate z mletim sadjem ali z barvami za sladice. Za našo zabavo smo barve uskladili z zanimivimi motivi, ki smo jih natisnili na trši papir: japonke, klobučki in torbice, drobnarije, okrog katerih se tako pogosto vrtijo dekliški pogovori. Potiskan papir so za nas pripravili v Petra Kern Handpainted design.

 

 

Potiskan papir smo uporabili za označevalce kozarcev, sedežne rede, vabila – velike roza pike in rumena srčka so kot drobne simpatije, ki se prebudijo med živahnimi pogovori. Na naši zabavi smo pokrbeli, da so se tudi žličke ujemale z vzorcem. Žličke in ostala darilca je za nas pripravila Majda iz Fimolandije.

 

 

Na vrtu pač ne moremo ponuditi peščene plaže – lahko pa uredimo plažo v malem. Pladenj z drobno mivko in miniaturnimi sončniki poskrbi za pridih morja in počitnic.

 

 

Drobna darilca iz fimomase z magnetki so naslednje presenečenje iz Fimolandije, za igranje in pripenjanje poletnih fotk. Minidarilce za vse povabljene, igra tri v vrsto, tako majhna, da jo z lahkoto vzamemo s seboj na izlet ali plažo. Najstnicam sicer ne bo dolgčas, bo pa igra prav prišla njihovim mlajšim sorojencem – preverjeno.

 

 

Se strinjate, da japonke sodijo med najljubšo obutev deklet vseh starosti? Ko pa je treba prehoditi malo daljšo pot, na kateri bi japonke žulile, jih dekleta raje uporabijo kar za spenjanje nagajivih pramenov.

 

 

Pastelne barve se prepletajo z mivko in slamicami.

 

 

Japonke in klobučki, poletno veselje in zastavice na mafinih.

 

 

Mivka in slamice dosežejo, da se v mislih znajdemo kar ob morju.

 

Iz barvnega in potiskanega papirja nam bo slavljenka pomagala izrezati zanimivo girlando. Zanjo lahko uporabimo tudi darilni papir, ki smo ga shranili lani.

 

 

Da bo dekliška zabava uspešna, poskrbimo za živahne barve in zanimive podrobnosti – pogovori o morju in poletnih dogodivščinah bodo nato stekli kar sami od sebe.

 

mafini: MatejaD

vzorec: Petra Kern – Handpainted design

žličke in minidarilca: Fimolandija

foto: KlemenB