Velikonočne dekoracije, ki si jih lahko natisnete

Velikonočne dekoracije prinašajo veselje in razigranost ob prihodu pomladi.

Prijetne in pisane velikonočne dekoracije popestrijo prav vsak dom. Dovolj je, da v vazo damo nekaj cvetočih vej, pobarvamo pirhe, pogrnemo mizo s svetlim prtom. Da pa bodo naše letošnje velikonočne dekoracije tudi igrive, smo poiskali nekaj nekoliko drugačnih idej.

Pokukajmo najprej k Fräulein Klein, nemški blogerki Yvonne, ki je prepoznavna po uporabi dovršenih pastelnih barv in črno-belih kombinacij. Njeni pirhi bodo letos nosili papirnate dodatke, kot je košarica z zajčjimi ušesi, ki jo lahko brezplačno natisnete tukaj. Pirhi s smislom za humor si lahko nadenejo praznično obleko, da se bodo lahko odpravili na potep po mestu. Dodatke jim natisnite tukaj.

 

 velikonocne_dekoracije_pirhi_free_print velikonocne_dekoracije_pirhi_free_print

 

Pri Yvonne smo opazili tudi prekrasno velikonočno postavitev, ki jo je pripravila za omejeno serijo izdelkov danske hiše TineK v rožnatem. Preprosti pastelni pirhi, ki služijo kot označevalci sedežnega reda. Skrivnost njihove lepote je v umetelni pisavi.

 

velikonocne_dekoracije_pirhi

 

Za pirhe lahko natisnete že gotove obročke. Tiny me ponuja brezplačne predloge z gozdnimi živalmi, tukaj.

 

velikonocne_dekoracije_free_print

 

Poleg pirhov lahko za dekoracije uporabimo še druge dodatke, kot so okrasni listki in tablice. Na primer takšni s starinskimi upodobitvami ptic, ki smo jih našli pri Lilac & Lavender

 

velikonocne_dekoracije_free_print

 

Ali še pišete voščilnice? Če ste pozni, si izberite voščilo in si jo natisnite pri Lucy na njenem Craftberry Bush, tukaj.

 

velikonocne_dekoracije_free_print

 

Želimo vam obilo zabave pri ustvarjanju.