Nakupovanje skozi izložbeno okno

Čudovita zbirka idej za darila vredna ogleda.

Ko iščem idejo za praktično darilo, ki ne bo praholovec ali potrebujem hitro dekorativno idejo je trgovina not on the high street prava zakladnica idej. Večino izdelkov lahko spretne ročice naredijo same. Mi smo vam že predstavili recimo srčke iz blaga, pa slike z liki . Te zadnje so mi še posebej pri srcu, so  hitro izdelane, tudi za take, ki smo bolj kot ne nespretni s prsti ter je hkrati to čudovita in elegantna dekoracija, uporabna kadarkoli.

Dovolj besedičenja, moj današnji izbor je tu. Kup nenavadnih porcelanastih izdelkov, za katere priznam, da jih težje izdelamo sami. Porcelanasti notesnik, vaze v obliki pomečkanih vrečk, krožniki z izezanimi motivi, vaze, ki jih prilepimo na steno ter poslikane žlice.

Še malček lesenih izdelkov, predvsem zato, ker imajo otroški pridih. Orodje je čudovito, sodilo bi tudi v pisarno kakšnega tehničnega direktorja uokvirjeno in pribito na zid. Vlakec s katerim lahko napišemo otrokovo ime, ladijce kot držalci imen in tablice. Oh te lesene tablice so mega ter strašno preprosto jih lahko sami izdelamo.

Tako kratek obisk trgovine se je končal, z veseljem pa vam bomo v naslednjih tednih prestavili nekaj idej za urejanje in krašenje doma.