Ideje za novoletno darilo – Alja Novak

Oblikovalka in izdelovalka unikatnih čevljev Alja Novak – kako bo “obula” svoje želje?

Čevlji Alje Novak Viryent  so v naše obzorje zakorakali skozi največja evropska vrata: novembra leta  2007 smo njene stvaritve videli razstavljene  v Evropskem parlamentu v Bruslju –  natančno tri leta kasneje nam  predstavlja svoje želje za novoletno darilo po svoji meri.

Oblikovalka in izdelovalka  unikatnih čevljev za razvajene Pepelke  in Pepelčke nadaljuje družinsko tradicijo ročne izdelave čevljev. In postaja prepoznavno ime.

 

1. Samsung Galaxy S


“Danes si življenja brez majhne priročne pisarne Samsung Galaxy S ne morem predstavljati. V delavnici fotografiram nove čevlje v nastajanju in jih kot MMS pošljem naročnici.  Ko čakam v vrsti na pošti, pregledam e-pošto, ali so mi Italijani že poslali ponudbo za nove materiale. Ko se mi utrne nova ideja, pošljem sporočilo na Facebook.”

2. Adventni venček cvetličarne Pieris

“Med prazniki si ne predstavljam, da  na mizi ne bi bilo adventnega venčka. Rada imam drugačne, sodobne venčke, take, na katerih so poleg naravnih materialov vsi okraski stekleni. Monika iz cvetličarne Pieris ustvarja prav posebne. Ker mi v predpraznični evforiji vedno primanjkuje časa, jo samo pokličet,in venček mi dostavi na dom.”

3. Svetilka Riccio


“Za praznično romantično vzdušje ob jedilni mizi bi lahko  poskrbela svetilka Riccio podjetja Fabbian. V Sloveniji se jo lahko kupi v podjetju Xanthus.”

4. Svečana obleka Diane Kotnik Lavtižar


“Ne predstavljam si prednovoletne ali novoletne zabave brez posebne, po meri narejene kreacije Diane Kotnik Lavtižar. V njenih oblekah se  počutim, kot bi se sprehodila po rdeči preprogi.”

5. Shape boxing in osebni trening s Tamaro

“Dobro darilo je mesečna karta za tako imenovani shape boxing. Po grešnem decembru bo treba pljuniti v roke in se spraviti v pravi ‘shape’. Shape boxing je visokoaerobni trening. koreografiran na podlagi borilnih veščin, v različnih kombinacijah udarcev in intervalov. Popoln trening za sproščanje negativne energije, dvig kondicije in seveda preizkušeno kurilec decembrskih maščobnih zalogic.”

Novoletne želje za darilo Alje Novak Viryent  imajo visoooke pete.