Delavnica

Izvedli smo prvi mini delavnico, vabilo smo razposlali ustvarjalcem in blogerjem.

Konec leta se je med kreativnim dopisovanjem s Sonjo porodila zamisel o izmenjavi praktičnih znanj. Vsak nekaj zna, mi piše Sonja, zakaj ne bi imeli delavnice, počasi si bomo izmenjavali znanja, enkrat bomo učenci in drugič učitelji. Odlična ideja, ampak težko izvedljiva, si mislim. Z novim letom in novim krogom sodelujočih je bila odločitev sprejeta,  imeli bomo fotografsko delavnico. Za začetek smo poslali kratko elektronsko sporočilo vsem, ki so tako ali drugače sodelovali z nami (saj se spomnite akcije z dobrodelnimi koledarji ali izbiranja daril za novoletno številko), in prosta mesta so se hitro zapolnila.

 

 

Vtise sodelujočih si lahko preberete na njihovih blogih – povezave bom prilepila na konec zapisa – meni je bilo zelo zelo lepo. Prijetno ozračje, naš učitelj Klemen,  čudoviti udeleženci – res hvala vsem – bili ste enkratni. 

 

 

Dolge ure sedenja za računalnikom, fotografiranja, organiziranja in vsega drugega dela se včasih povrnejo tako čudovito in v takem obsegu, ki ga z denarjem ne moreš kupiti.

 

 

Ko sem danes opazovala vse to brenčanje in kroženje informacij ter povezovnje med udeleženci, mi je bilo toplo pri srcu. Iskreno verjamem, da bodo današnji kreativni utrip, delo, pogovarjanje in dogovarjanje, izmenjava telefonskih številk, e-naslovov, FB profilov in sledenje na Instagramu obrodili mnogo zanimivih sadov. 

 

 

 

 

Delavnice z različnimi temami bomo organizirali tudi v prihodnje. Vse informacije o bomo objavljali tu in našem FBju.

 

 

 

Sonja ustvarja, sobazrazgledom, všečno, lepemalestvariiskri-ce  – am   so pozirale  keramike iz Bine Keramike in  Studio Oblique, tudi skodelice Frišne Polone so se pokazale.

 

 

 

Klemen je v zadnjem delu praktično demonstriral teorijo – torej  kako si pripravi teren za fotografijo 🙂 . Vse stran.

 
Foto: KB in JS