Stanovanje www.notranjaoprema.si

Celotna zasnova je elegantna, minimalistična a topla in mehka. Koncept za dnevno sobo temelji na longe stilu in na polkrožnih linijah, ki se ponavljajo od sedežnega dela do spuščenega stropa – »zvezno nebo« – ki je narejeno v obliki lunice in je nad sedežnim delom. Fotelj, mizice in lučke – vse je v stilu kroga in z chromiranimi deli. Prostoru daje poseben pečat prostostoječa svetilka (replika) luči Arco – Flos, ki s svojim lokom in usmerjenim svetilnim telesom tvori dodaten prostor znotraj prostora.

Kuhinja:
Celotna zasnova je minimalistična, elegantna in funkcionalna. Koncept za kuhijo temelji na tem, da se lahko slike za stekom čaz par let menjajo, prav tako oplesk, in imaš zopet »novo« kuhinjo. Ker je kuhinja prostorna sem lahko globino pultov povečala in se je s tem dobila dodatna delovna površina. Kuhinja je zaradi čistih in gladkih elementov zelo enostavna za vzdrževanje.

Jedilnica:
V prostoru je obstoječe pohištvo, dodano na novo je viseče svetilo in rumen oplesk, ki prostor poživi in mu da dodatno sončno – pozitivno energijo.

Predsoba:
Celotna zasnova prostora je na grafični liniji, ki popestri prostor, kot protiutež so dodana tri ogledala – različnih velikosti in različne pozicije glede na črto, ki prostoru dajo grafičen in moderen pečat.