Za valentinovo

Valentinovi brezplačni izdelki za darilca, voščilnice in lepe pogrinjke.

Čas je za valentinovo, tisti “praznik”, ko nas vsi  zasipajo z rdečimi srčki, rdečimi vrtnicami, rdečimi čokoadnimi srčki in ko je nasploh vse sladko in rdeče. Ko naj bi moški kupovali cele skladovnice srčkastih čokoladic. Pripravili smo izbor brezplačnih grafik v obliki vrečk, voščilnic, nalepk, ki jih lahko uporabite ob tem prazniku za najrazličnejše izdelke. Morda voščilnico, okrasitev romantične večerje ali le material za otroško ustvarjanje.

 

Lucky lucy – banane, opice, sinička in sova: avtorica se je igrala z besednimi zvezami – simpatično in hudomušno.

 

 

Bodi moj, be mine: simpatični srčki v modernih pastelnih barvah – našla sem jih na blogu I heart naptime.

 

 

Blush printables je blog,  kjer najdejo predvsem bodoče naveste in organizatorji zabav mnogo mnogo brezplačnih grafičnih podob, za valentinovo smo izbrali love is sweet, ljubke nalepke za darilca – lahko pa jih uporabite tudi za igro spomin.

 

 

Čokolada je najbolj klasično in izpeto darilo za valentinovo: z malo domišljije lahko sam izdelate ovojni papir, napišete nanj sporočilce za prejemnika. Če vam to ne gre od rok, je tukaj brezplačna predloga za ovojni papir – čokolada bo zavita v lep roza papir z napisom. Blog Nice Package.

 

 

Čas za valentinove ilustracije – mi vedno radi predstavimo lepe brezplačne ilustracije: spodnje ilustracije iz bloga  A fanciful twist so iz lanske zaloge brezplačnih ilustracij.  Tudi letošnja ni od muh.

 

 

Blog we love to ilustrate, na katerem sodeluje šest avtoric, je že sam po sebi čudovita zbrika brezplačnih ilustriranih izdelkov – od koledarjev za namizje računalnika do tiskanih ilustracij. Letošnji valentinov izbor najdete tule, ilustracije so čudovite.

 

 

Na  hitro še nekaj valentinovih izdelkov:

 

Vrečke za sladice – The Farm Chicks

 

 

 

Škatlica in nalepke – party box design

 

 

Nalepke – the rubber punkin

Slikica za okvir – The bonjour family

 

Kartice – mufninc

Letos mi nismo pripravili posebnih brezplačnih printov, lanske in predlanske lahko najdete na spodnjih povezavah.